De indeling van ons gebouw

Het Gele Park bestaat uit vier vleugels en drie grotere units. Daarnaast zijn er een aantal bijzondere ruimtes zoals de leerkeuken, werkplaats, snoezelruimte, therapieruimte, speelzaal en gymzaal. De namen die we in Het Gele Park aan de verschillende ruimtes hebben gegeven zijn geïnspireerd op het kinderboek De Tovenaar van Oz. De vleugels van het gebouw zijn vernoemd naar de landschappen in het verhaal, gecombineerd met de Achterhoekse omgeving.

De centrale hal heet ‘Smaragd’, naar de stad in het centrum van het Land van Oz. Op de begane grond begeleiden en onderwijzen we kinderen in de leeftijd van 0 tot 6 of 7 jaar. Dat doen we in de zuidelijke vleugel Weide en noordwestelijke vleugel Bos.

DJI 0082

Weide & Bos

In Weide zijn de twee groepen van het kinderdagverblijf en een peuterspeelzaalgroep gehuisvest. Daarnaast zijn er de dagbehandelingsgroep Villa Fluitekruid van Zozijn en een stamgroep van de Hamalandschool. In Bos bevinden zich vier stamgroepen basisonderwijs en twee stamgroepen speciaal basisonderwijs.

Beek & Veen

Op de verdieping bevinden zich de vleugels Beek en Veen. Hier krijgen 7 tot 12/13-jarigen onderwijs en begeleiding. In Beek bevinden zich drie stamgroepen basisonderwijs, twee stamgroepen van het speciaal basisonderwijs en een stamgroep van de Hamalandschool. In Veen zijn zes stamgroepen basisonderwijs gehuisvest en het technieklokaal.

In de afbeeldingen hiernaast zijn de namen van de vleugels en de ingangen voor de verschillende groepen ingetekend.

Plattegrond