In Het Gele Park zijn verschillende paden aangelegd en iedereen volgt zijn eigen leerroute. Je vindt er hardlopers, maar ook wandelaars. Sommigen zitten op een bankje om even rustig de omgeving in zich op te nemen. Anderen staan even stil langs een pad om aan een bloem te ruiken. Ook buiten de paden valt er genoeg te ontdekken.

Wij vinden het belangrijk om te denken vanuit het kind en ieders talenten en mogelijkheden te stimuleren en uit te dagen.

Dit doen we met korte lijnen, flexibele leerroutes en met volop ruimte voor eigen ideeën. Oplossingen vinden wij door met elkaar buiten onze kaders te denken en te handelen. We delen onze expertise en leren door te doen. Een continue proces waardoor we samen steeds verder komen.

DJI 0083

Samen laten we elk kind groeien

Bij Het Gele Park is jouw kind al welkom vanaf 6 weken. Wij zorgen ervoor dat het kind altijd de juiste ondersteuning krijgt zodat hij of zij een goed gevulde rugzak heeft om mee naar de middelbare school te gaan. Doordat we alles van kinderdagopvang tot (speciaal) basisonderwijs onder één dak hebben zorgen we voor een veilige stabiele omgeving. Heeft het kind extra hulp nodig in bijvoorbeeld de vorm van logopedie? Geen probleem! Wij werken intensief samen met een groot aantal dienstverleners en instanties zodat we het kind altijd de juiste hulp kunnen bieden.